Diploma uitreiking Jeugd-EHBO

Donderdag 8 juni was het dan zover, de diploma uitreiking van de Jeugd EHBO bij de Ambulancezorg Limburg in Weert.

Onze 8 kandidaten waren allemaal geslaagd voor de cursus die Wilhelmien en Dirk verzorgd hebben en kregen als kers op de taart een bezoekje aan de “echte” ambulance.

Monique van post Weert, heeft ze alles laten zien en verteld over het werk van een ambulancemedewerker. Niets was teveel en alles werd uit de kast gehaald om onze enthousiaste leden ook warm te maken voor dit mooie vak.

We hadden ook nog het geluk dat we een echte A1 uitruk mochten meemaken, de dienstdoende ambulance moest met spoed naar een oproep. Deze vertrok met sirene en zwaailichten vanuit de post, zoals sommige zeiden “Vet Cool”.

Na deze mooie uitleg en rondleiding hebben we de diploma’s overhandigd en ging iedereen naar huis met een mooi verhaal. Wie weet wordt een van deze Jeugdleden in de toekomst ook ambulance-hulpverlener!

We danken de Ambulancezorg Limburg en met name Monique en het aanwezige team voor deze geweldige avond!

Diploma uitreiking J-EHBO 2023 samen met team Weert

Uitleg over de spullen

Kijkje in de ambulance

lekker gezellig